March 20, 2019

Αναστασία Τασίδη: Είμαι με τον Γιάννη Κασσαβό γιατί τον εμπιστεύομαι!

Είναι μία νέα γυναίκα, μητέρα, μαχήτρια της ζωής, μία κοπέλα που αγαπά την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε και που αρνείται να δεχτεί αρνητικά σχόλια για τις Αχαρνές από τον οποιοδήποτε. Η Αναστασία Τασίδη ανήκει πλέον στην οικογένεια της παράταξης ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες, καθώς αποδέχτηκε την πρόσκληση – πρόκληση του Γιάννη Κασσαβού να σταθεί στο πλευρό του και να πολεμήσει για το όραμα μίας καλύτερης πόλης δίχως τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.
«Έχω μάθει να παλεύω για όλα όσα αξίζουν. Έχω δώσει μάχες, άλλοτε βγήκα νικήτρια, κι άλλοτε χαμένη. Όμως, αν δεν παλέψεις δεν θα μάθεις ποτέ το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σου. Ο Γιάννης Κασσαβός αυτά τα 5 χρόνια πολέμησε με το κατεστημένο και βγήκε νικητής. Εμπιστεύομαι τον Γιάννη Κασσαβό και το όραμά του για την πόλη μας γιατί είδα την προσπάθειά του, τις πράξεις του και όχι τα «μεγάλα λόγια». Είμαι σίγουρη πως έχοντας δίπλα του μαχητικούς ανθρώπους που αγαπούν τις Αχαρνές όλες οι υπόλοιπες μάχες θα είναι πολύ πιο εύκολες και σίγουρα ακόμη πιο επωφελής για το μέλλον της πόλης μας» δήλωσε η Αναστασία Τασίδη.
Η Αναστασία Τασίδη είναι απόφοιτη ΤΕΕ, Υπάλληλος Διοίκησης, δραστηριοποιείται στις πωλήσεις 16 χρόνια, αλλά ταυτόχρονα είναι αθλήτρια πολεμικών τεχνών. Δεν ξεχνά την Ποντιακή της καταγωγή αντιθέτως με κάθε τρόπο παλεύει ώστε να διαδώσει και να διασώσει τα ήθη και τα έθιμα των προγόνων της για τους οποίους δηλώνει υπερήφανη!

..................................

Διονυσία - Κρίνα Τζαβάρα: Στηρίζω τον Κασσαβό γιατί δεν έκρυψε τα προβλήματα αντιθέτως τα αποκάλυψε και τα έλυσε!

Μία ακόμη αναγνωρισμένη επιστήμονας, κάτοικος Βαρυμπόμπης αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιάννη Κασσαβού να ενταχθεί στην παράταξη ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες και να συστρατευθεί μαζί του στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές. Η Δικηγόρος Διονυσία - Κρίνα Τζαβάρα είναι από τους επιστήμονες, αλλά και συμπολίτες εκείνους που θεωρούν πως η ανάπτυξη και η τάξη που έχει ήδη βάλει ο Γιάννης Κασσαβός τόσο στα οικονομικά, όσο όμως και στα έργα πνοής που χρειάζεται η πόλη, δεν πρέπει να σταματήσουν από υποψήφιους με «μαγικά ραβδιά». «Ο Γιάννης Κασσαβός κατάφερε να φέρει την λογική στην διοίκηση του Δήμου Αχαρνών. Πλέον δεν ζούμε με ψευδαισθήσεις όσο αφορά τις δυνατότητες ή τις αδυναμίες της πόλης μας. Αντιθέτως ο Γιάννης Κασσαβός δεν έκρυψε τα προβλήματα κάτω από το χαλί ούτε τα μετέφερε στις επόμενες γενιές όπως έκαναν οι προκάτοχοι του. Έφερε στην επιφάνεια τα προβλήματα τα οποία όμως με σθένος και μαχητικότητα κατάφερε να φέρει σε λύση. Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε την προσπάθειά του καθώς ανανεώνοντας την θητεία του ως Δήμαρχος του δίνουμε την ευκαιρία να γίνουν πράξη όλα όσα σχεδίασε και εγκρίθηκαν προς χρηματοδότηση.» δήλωσε η κ. Διονυσία - Κρίνα Τζαβάρα.
Η Διονυσία - Κρίνα Τζαβάρα είναι απόφοιτος της Ιταλικής Σχολής Αθηνών. Σπούδασε Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Γνωρίζει τρείς γλώσσες Αγγλικά, Ιταλικά, και Γερμανικά. Το 1997 ξεκίνησε την άσκηση της ως δικηγόρος σε γνωστή μεγάλη δικηγορική εταιρεία της Αθήνας. Το 1999 έλαβε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών. Με συνέπεια και μαχητικότητα υπηρετεί το δικηγορικό λειτούργημα μέχρι σήμερα και διατηρεί δικό της δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα από το 2005. Είναι παντρεμένη με δημόσιο λειτουργό και είναι μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 12 και 14 ετών αντίστοιχα. Από το 2011 διαμένει μόνιμα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Advertisement

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευθυνση: Παπαδημητρίου 1, κεντρική πλατεία Αχαρνών

ΤΚ: 13671

Τηλ. επικοινωνίας - FAX : 2102400955

Email: acharnorama@gmail.com