April 16, 2019

Είναι από τους πιο νέους ηλικιακά υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στον Δήμο Αχαρνών ασχολείται με τα κοινά τα τελευταία χρόνια και δείχνει πως έχει όρεξη για δράση και προσφορά. Ο λόγος για τον Δημήτρη Βρεττό που είναι γνωστός με το προσωνύμιο Μπούλιος από την γνωστή ομώνυμη ταβέρνα που διατηρεί εδώ και δεκαετίες η οικογένεια του.
Δημήτρη να ξεκινήσουμε πρώτα με μία μικρή παρουσίαση σου για όσους δεν σε γνωρίζουν. Σπουδές, εργασία, οικογενειακή κατάσταση;
Έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στον κλάδο των Δομικών Έργων και έχω εργαστεί ως Εργολάβος Υδραυλικών Εφαρμογών. Σήμερα εργάζομαι στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛ.ΠΕ.) ως Υπεύθυνος της Μονάδας Αποθείωσης και έχω εκλεγεί ως Εκπρόσωπος στο Εργατικό Συνδικάτο των ΕΛ.ΠΕ. Φυσικά από πολύ μικρός εργαζόμουν στην παραδοσιακή ταβέρνα «Μπούλιος» που διατηρεί η οικογένειά μου. Όπως αντιλαμβάνεστε η δουλειά δεν είναι άγνωστη λέξη για εμένα! Τέλος, είμαι παντρεμένος με την Λουίζα Παναγιωτοπούλου το γένος Συρανίδη και έχουμε δύο παιδιά.
Με τα κοινά έχεις ασχοληθεί ξανά;
Η πρώτη μου ενασχόληση με τα κοινά έγινε πριν από περίπου 2 χρόνια όταν έθεσα υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Αχαρνών – Θρακομακεδόνων όπου και εξελέγη!
Γιατί με τον Γιάννη Κασσαβό στις Δημοτικές Εκλογές του 2019;
Πάντα είχα την αγωνία πως ο τόπος μου, ο τόπος που γεννήθηκα εγώ και οι πρόγονοι μου, και που μεγαλώνω τα παιδιά μου, χρειάζεται φροντίδα και συνέπεια. Ο Γιάννης Κασσαβός τα τελευταία 5 χρόνια έδειξε πως διαθέτει και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά. Αγαπά τον τόπο που μεγάλωσε και ζει, αλλά ταυτόχρονα εργάζεται με πρόγραμμα ώστε να λύσει προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά το παρελθόν δίχως να τα κρύβει κάτω από το χαλάκι! Είδα στο πρόσωπο του Γιάννη Κασσαβού την ευκαιρία οι Αχαρνές να μπουν επιτέλους σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης και όχι φανταστική όπως μας περιγράφουν άλλοι υποψήφιοι. Ο Γιάννης Κασσαβός μιλά με νούμερα, με στοιχεία, με αποδείξεις όχι με απλά οράματα. Είναι αλήθεια πως έβαλε τάξη στα οικονομικά του δήμου και παρότι παρέλαβε μία «καυτή πατάτα» κατάφερε να φέρει ακόμη και έργα στον όπως πολλοί χαρακτήριζαν «πτωχευμένο» Δήμο.
Ποιο είναι το όραμα σου για τις Αχαρνές;
Η άψογη γεωγραφική θέση της πόλης μας σε συνδυασμό με το εξαιρετικό και πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει θεωρώ πως είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται ώστε η ανάπτυξη να έρθει κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά! Το μόνο που χρειάζεται είναι πολιτική βούληση και αξιοποίηση των δύο παραπάνω στοιχείων. Είμαι υπερήφανος που είμαι Μενιδιάτης γιατί εκτός από τους μεγαλύτερης ηλικίας συνδημότες μου γνωρίζω πως πολλοί συνομήλικοι μου έχουμε το όραμα να δούμε την πόλη μας πιο σύγχρονη και πιο λειτουργική δίχως φυσικά τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Έχοντας εργαστεί σε τομείς της ενέργειας θεωρώ πως τόσο με τις γνώσεις μου όσο όμως κυρίως με την ανάγκη μου να δω την πόλη που μεγαλώνω τα παιδιά μου πιο βιώσιμη, θα κάνω τα αδύνατα δυνατά, ώστε οι συνδημότες που θα με στηρίξουν να μην απογοητευτούν. Πρέπει οι Αχαρνές να γίνουν μία πράσινη πόλη με ενεργειακή αυτάρκεια. Δεν είναι όραμα που θα μείνει στα χαρτιά. Με δουλειά και προσήλωση στον στόχο η υλοποίησή του είναι δυνατή και το αποτέλεσμα είμαι βέβαιος πως θα ικανοποιήσει και τους πιο δύσπιστους σήμερα.
Αν προβλέπατε το αποτέλεσμα των εκλογών ποιο θα ήταν αυτό; Θα νικήσετε;
Δεν είναι πόλεμος οι εκλογές στις οποίες νικάμε ή χάνουμε. Οι εκλογές είναι μία δημοκρατική διαδικασία στην οποία πρωταγωνιστής είναι μόνο ο λαός δεν υπάρχουν αντίπαλοι αν όλοι παλεύουμε για το καλό της πόλης μας. Θεωρώ πως στις εκλογές του Μαΐου ο Γιάννης Κασσαβός θα συνεχίσει το έργο του έχοντας όμως δίπλα του στελέχη που αυτή την φορά θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Κλείνοντας να πω κάτι για το οποίο πραγματικά καμαρώνω, το ψηφοδέλτιο της παράταξης ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες αποτελείται από εξαιρετικούς υποψηφίους συνδημότες μας που έχουν ένα και μοναδικό στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο. Αυτό πιστεύω είναι το πιο σημαντικό για κάποιον που ασχολείται με τα κοινά και κυρίως με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Κύριε Βρεττέ σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Advertisement

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευθυνση: Παπαδημητρίου 1, κεντρική πλατεία Αχαρνών

ΤΚ: 13671

Τηλ. επικοινωνίας - FAX : 2102400955

Email: acharnorama@gmail.com