July 04, 2016

Θαύματα στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής κάνει η 4D λιποαναρρόφηση, όπου στη νέα εξελιγμένη μορφή της έχει τη δυνατότητα να αφαιρεί το λίπος χωρίς να προκαλεί τραύματα στους γύρω ιστούς, δημιουργώντας παράλληλα κοιλιακούς και δίνοντας την αίσθηση του μυώδους αθλητικού σώματος!

Το λίπος στην κοιλιά και τα "ψωμάκια" στους γοφούς είναι εφιάλτης για κάθε γυναίκα. Από την άλλη τα ενοχλητικά παχάκια στην μέση το λεγόμενο «σωσίβιο» και στα πόδια στους άντρες παραμένουν σταθερά παρά την πολύωρη γυμναστική και εξαντλητική δίαιτα. Αν οι δίαιτες και η άσκηση δεν σας ικανοποιούν ή δεν τις συνηθίζετε, και θέλετε μια πιο δραστική λύση, η αισθητική χειρουργική σας προσφέρει τη γρήγορη μέθοδο της λιποαναρρόφησης, που αποτελεί μία από τις πιο συχνές αισθητικές επεμβάσεις παγκοσμίως.

Η τελευταία και πιο εντυπωσιακή εξέλιξη στη λιποαναρρόφηση ονομάζεται 4D VASER LIPO. Με τη 4D VASER LIPO αφαιρούμε το ανεπιθύμητο λίπος από τα σημεία που θέλουμε δημιουργώντας παράλληλα γραμμώσεις, σύσφιξη και κοιλιακούς, δίνοντας έτσι την αίσθηση του μυώδους αθλητικού σώματος!

Με τη νέα τεχνική μέσω ραδιοσυχνοτήτων, δημιουργούμε πολύ συγκεκριμένη ακτίνα δράσης που ομογενοποιεί – ρευστοποιεί το λίπος. Το ανεπιθύμητο λίπος αφαιρείται έτσι προσεκτικά και ομαλοποιημένα, σε αντίθεση με την κλασική λιποαναρρόφηση που είναι λιγότερο επιλεκτική. Έτσι έχουμε πολύ λιγότερα οιδήματα, καλύτερη μετεγχειρητική πορεία, λόγω της εξομάλυνσης που δημιουργεί η ακριβής στόχευση στο «λιώσιμο» του λίπους.

Η 4D VASER LIPO επιτρέπει ταυτόχρονα με τη λιποαναρρόφηση, τη δημιουργία γραμμώσεων και καμπύλων σε όλο το σώμα, καθώς και τη φυσική προβολή των μυών και τη φυσική κίνηση των μυϊκών ομάδων. Το σώμα σμιλεύεται με λιπογλυπτική, εγχέοντας λίπος όπου είναι απαραίτητο. Έτσι μπορούμε να προσθέσουμε όγκο και να τονίσουμε το υφιστάμενο μυϊκό σύστημα ώστε να διαμορφώσουμε το σχήμα και τη γράμμωση που επιθυμούμε.

Τα αποτελέσματα της νέας τεχνικής είναι εξαιρετικά και με μεγάλη ακρίβεια στην περιοχή της κοιλιακής χώρας, έσω & έξω μηρούς, γόνατα, γάμπες, γλουτούς, ισχία, βραχίονες, στήθος και πλάτη, ενώ μεγάλη επιτυχία σημειώνει η εφαρμογή της στην περιοχή του πιγουνιού (διπλοσάγονο), των κάτω βλεφάρων, αλλά και για ενίσχυση των ζυγωματικών.

Η 4D VASER LIPO σε σύγκριση με την κλασική λιποαναρρόφηση προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως:

  • Σημαντική μείωση του μετεγχειρητικού άλγους
  •  Λιγότερα οιδήματα
  • Αναρρόφηση μεγαλύτερης ποσότητας λίπους χωρίς να προκληθούν κακώσεις στους πέριξ ιστούς και στα μικροαγγεία. Άρα λείο δέρμα και καλή επούλωση
  • Μείωση του χρόνου επέμβασης στις περισσότερες περιπτώσεις κατά 50%
  • Καλύτερη διαμόρφωση & σύσφιγξη (γραμμωμένη κοιλιά, σφικτή μέση, μυώδη μπράτσα, σφικτοί μηροί, ανορθωμένοι γλουτοί)
  • O ασθενής πλέον φεύγει την ίδια ημέρα
  • Η επάνοδος στην εργασία γίνεται σε λίγες ημέρες, ενώ στο γυμναστήριο μετά από ένα μήνα.

H 4D VASER LIPO είναι διαφορετική επέμβαση από την κλασική λιποαναρρόφηση, και είναι η μόνη επέμβαση που δημιουργεί δυναμικές γραμμές στο σώμα.

Ο ασθενής μπορεί να επανέλθει γρήγορα στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς εμφανείς εκχυμώσεις και οιδήματα, ενώ από το νοσοκομείο μπορεί να βγει ακόμη και την ίδια ημέρα φορώντας έναν ειδικό κορσέ.

* Νικόλαος Αθ, Μαλτζάρης MD

Αισθητική Χειρουργική – Εφαρμογές Laser

Αριστοτέλους 185, Αχαρνές

Τηλ/φαξ +302102404460

www.mediestetica.gr

info@mediestetica.gr

Categories: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Advertisement

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευθυνση: Παπαδημητρίου 1, κεντρική πλατεία Αχαρνών

ΤΚ: 13671

Τηλ. επικοινωνίας - FAX : 2102400955

Email: acharnorama@gmail.com