October 02, 2016

Όσοι από τους κατοίκους της πόλης μας ήταν σε διακοπές την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ίσως δεν έμαθαν ότι ένα νέο μεγάλο κατάστημα άνοιξε στις Αχαρνές.

Στη συμβολή των λεωφόρων Καραμανλή και Θρακομακεδόνων, πάνω από το Super Market ΑΒ, λειτουργεί από τις 25 Αυγούστου το πέμπτο κατάστημα της «JYSK» στην Ελλάδα, της Δανέζικης αλυσίδας καταστημάτων με όλα τα είδη για το σπίτι.

Η JYSK, η μεγάλη πολυεθνική εταιρεία από την Σκανδιναβία, διαθέτει πάνω από 2.300 καταστήματα σε 43 χώρες, σε όλο τον κόσμο. Ιδρυτής και ιδιοκτήτης είναι ο Lars Larsen που όταν το 1979 άνοιξε το πρώτο κατάστημα JYSK στο Aarhus της Δανίας ίσως δεν φανταζόταν και ο ίδιος το μέγεθος στο οποίο θα έφτανε η εταιρεία του 37 χρόνια μετά.

Η απόφαση της JYSK να ανοίξει καταστήματα στην Ελλάδα εν μέσω κρίσης και capital controls προκάλεσε έκπληξη και απορία σε πολλούς. Στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος, στα Κάτω Πατήσια, τον Σεπτέμβριο του 2015, ο κύριος Larsen έδωσε το παρών και είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων. « Πιστεύουμε στην Ελλάδα η οποία ήταν μια από τις τελευταίες Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες δεν είχαμε ακόμα παρουσία. Έχουμε βρεθεί και στο παρελθόν σε χώρες που βρίσκονταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και τα αποτελέσματά μας εκεί ήταν πολύ καλά. Στα καταστήματα JYSK οι πελάτες μας στην Ελλάδα θα μπορούν να βρουν εξαιρετικές προσφορές και να κάνουν ποιοτικές αγορές παρά την οικονομική κρίση», ήταν η δήλωση του κυρίου Larsen.

Το ενδιαφέρον του τύπου για την έλευση της JYSK ήταν μεγάλο και χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρα από την κάλυψη από τα ΜΜΕ της Ελλάδας, συνεργείο του μεγαλύτερου ειδησεογραφικού τηλεοπτικού σταθμού της Δανίας, του TV2, μετέδιδε ζωντανά πλάνα από τα εγκαίνια.

Από τότε η JYSK άνοιξε τέσσερα ακόμα καταστήματα, στη Λάρισα, στη Θεσσαλονίκη, στο Ελληνικό και μόλις πριν ένα μήνα στις Αχαρνές! Παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού, αλλά και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της JYSK στην πόλη των Αχαρνών, σε ένα άκρως κομβικό σημείο της πόλης, ενώ από το Δεκέμβριο είναι σε λειτουργία και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr.

 

Τι είναι όμως η JYSK και γιατί κάποιος να την επιλέξει για τις αγορές του;

Ο κύριος Βαγγέλης Πλιούμπης, Διευθυντής του καταστήματος JYSK στις Αχαρνές είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μας απαντήσει.

«Η JYSK είναι μια Σκανδιναβική αλυσίδα καταστημάτων με όλα τα είδη για το σπίτι. Το Σκανδιναβικό design, η αισθητική και η λειτουργικότητα χαρακτηρίζουν τα προϊόντα μας. Στη JYSK ο πελάτης μπορεί να βρει μεγάλη ποικιλία σε είδη ύπνου (στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια), έπιπλα σπιτιού και κήπου, λευκά είδη και διακοσμητικά σπιτιού αλλά και προιόντα καθημερινής χρήσης. Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της. Βγάζουμε καινούργιο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα και η σχέση ποιότητας-τιμής που μπορεί να βρει κανείς είναι πραγματικά αξεπέραστη» δήλωσε ο κύριος Πλιούμπης.

Το πλάνο επέκτασης της JYSK στην Ελλάδα, σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρείας στη Δανία προβλέπει 40 καταστήματα σε βάθος πενταετίας ενώ η επένδυση αναμένεται να φτάσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Γιατί όμως η JYSK επέλεξε τις Αχαρνές για το άνοιγμα του πέμπτου της καταστήματος στην Ελλάδα και τρίτου στην Αθήνα;

«Οι Αχαρνές ήταν μια περιοχή που πραγματικά μας ενδιέφερε καθώς θεωρούμε ότι έχει δυναμική και μπορεί να αποτελέσει βάση για να προσεγγίσουμε πελάτες από τα Βορειοδυτικά προάστια της Αθήνας. Ψάχναμε να βρούμε το κατάλληλο σημείο και από τη στιγμή που βρέθηκε δουλέψαμε γρήγορα για να στήσουμε το νέο κατάστημα. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι γιατί το κατάστημα της JYSK στις Αχαρνές είναι πραγματικά πολύ όμορφο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων και εξαιρετικές τιμές. Πλέον, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τους κατοίκους της πόλης να φεύγουν από τις Αχαρνές για να αγοράζουν ότι χρειάζονται για το σπίτι. Μια επίσκεψη στο κατάστημά μας νομίζω ότι θα είναι αρκετή για να τους πείσει» ανέφερε ο κύριος Πλιούμπης.

Το κατάστημα της JYSK στις Αχαρνές έχει 10 υπαλλήλους, ενώ ο χώρος πώλησης είναι 950 τετραγωνικά μέτρα. Την περίοδο αυτή το κατάστημα παρουσιάζει την νέα σειρά επίπλων και ειδών διακόσμησης σπιτιού για το 2016 στα οποία το Σκανδιναβικό design είναι έντονο. Τα προϊόντα της JYSK έχουν συγκεντρώσει πάνω από 100.000 αξιολογήσεις πελατών παγκοσμίως με μέσο όρο 4.5 αστέρια (με άριστα τα 5), δείγμα της ποιότητας και της λειτουργικότητάς τους.

«Περιμένουμε όλους τους κατοίκους της πόλης να μας επισκεφτούν και να γνωρίσουν από κοντά το κατάστημά μας. Ειδικά οι πελάτες της JYSK στις Αχαρνές, την εβδομάδα 29.09-5.10 θα έχουν την δυνατότητα να επωφεληθούν από επιπλέον του κανονικού φυλλαδίου, αποκλειστικές προσφορές σε πολλά είδη. Είναι ένα ευχαριστώ προς τους πελάτες που ήδη μας έχουν προτιμήσει και μια πρόσκληση σε όσους δεν έχουν προλάβει ακόμα να το κάνουν» ανέφερε κλείνοντας ο κύριος Πλιούμπης. 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Advertisement

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευθυνση: Παπαδημητρίου 1, κεντρική πλατεία Αχαρνών

ΤΚ: 13671

Τηλ. επικοινωνίας - FAX : 2102400955

Email: acharnorama@gmail.com