September 25, 2017

Καταποντίστηκαν τα έσοδα του προϋπολογισμού στο διάστημα Ιανουαρίου-Αυγούστου, δημιουργώντας «τρύπα» 1,7 δισ. ευρώ.
Σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε η μη είσπραξη της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ αλλά και οι χαμηλότερες εισπράξεις από φόρους εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων. Την ίδια στιγμή μικρότερα του αναμενόμενου ήταν και τα έσοδα από αποκρατικοποιήσεις.

September 25, 2017

Ο Αλέξανδρος Δανιηλίδης αναλαμβάνει τον ρόλο του διευθύνοντος σύμβουλου στη Αθηναϊκή Ζυθοποιία από τον Φεβρουάριο του 2018. Ο Aλέξανδρος Δανιηλίδης μετακινείται στην Ελλάδα μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εξαετή θητεία ως διευθύνων σύμβουλος της Heineken Σερβίας, την οποία οδήγησε στην κορυφή της αγοράς στη χώρα από την τρίτη θέση που κατείχε μέχρι τότε, διπλασιάζοντας τόσο τον τζίρο όσο και τον όγκο πωλήσεων και αναπτύσσοντας την κερδοφορία της.

September 25, 2017

Την εταιρεία περιποίησης δέρματος Carver Korea αγόρασε η Unilever για 2,27 δισ. ευρώ, από την Bain Capital Private Equity και την Goldman Sachs

September 25, 2017

Στην απόφαση διακοπής λειτουργίας του εργοστασίου της στον Tαύρο προχώρησε η Froneri Hellas, στην εταιρεία στην οποία είχε μεταφερθεί η δραστηριότητα παγωτού της Nestle to 2016.

September 25, 2017

Στα 52 εκατ. ευρώ ανήλθε ο κύκλος εργασιών του ΟΛΠ το πρώτο εξάμηνο του 2017 έναντι 46,2 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα παρουσιάζοντας αύξηση κατά 12,6% (5,8 εκατ. ευρώ).Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας η μεταβολή αυτή, οφείλεται κυρίως στη σημαντική αύξηση των εσόδων από τον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων (4,6 εκατ. ευρώ), των εσόδων από τη διακίνηση αυτοκινήτων (0,5 εκατ. ευρώ) και των εσόδων από το αντάλλαγμα παραχώρησης των Προβλητών ΙΙ και ΙΙΙ στη ΣΕΠ (1,3 εκατ. ευρώ).

September 25, 2017

Οι ακροδεξιοί που θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ μπήκαν για πρώτη φορά στη γερμανική Βουλή μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Οι φιλελεύθεροι που έχουν πιο σκληρή στάση απέναντι στο ελληνικό ζήτημα από τον Σόιμπλε, θα συμμετάσχουν, εκτός απροόπτου, στην κυβέρνηση με βλέψεις ακόμη και για το υπουργείο Οικονομικών. Και οι σοσιαλιστές που ήταν, υποτίθεται, ότι πλησιέστερο στα ελληνικά δίκαια, περιορίζονται στο χαμηλότερο ποσοστό των τελευταίων ετών.

September 25, 2017

Γάλλοι, Γερμανοί, Ιταλοί, Τσέχοι, Κινέζοι αλλά και Ιάπωνες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να επενδύσουν στην ΔΕΗ και να αγοράσουν λιγνιτικές μονάδες. Την ίδια στιγμή, έντονες είναι οι πιέσεις από τους θεσμούς στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για την «εδώ και τώρα» πώληση υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ.

September 25, 2017

Πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον όγκο των κόκκινων δανείων στους ισολογισμούς των ευρωπαϊκών τραπεζών και υπογράμμισε ότι παρατηρούνται αδυναμίες ως προς την αντιμετώπισή τους.

September 25, 2017

Στη διαδικτυακή αναζήτηση στρέφονται οι καταναλωτές πριν τις αγορές σύμφωνα με Ευρωπαϊκή Έρευνα Αγοραστών της IRI η οποία διενεργήθηκε σε 2.600 αγοραστές σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ολλανδία.

September 24, 2017

To ακροδεξιό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία AfD μπορεί να ήρθε 3ο στις προτιμήσεις των Γερμανών ψηφοφόρων αλλά ήταν ο ουσιαστικός νικητής στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής. Οι Χριστιανοδημοκράτες της Μερκελ κατέλαβαν την 1η θέση αλλά με μειωμένα ποσοστά ενώ το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα αν και δεύτερο δεν αναμένεται να μπει σε κυβερνητικό σχηματισμό. Αγωνία στην Αθήνα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα για τις επιπτώσεις στο ελληνικό πρόγραμμα. Ποια είναι τα σενάρια για τον σχηματισμό κυβέρνησης. 

Σελίδες

Advertisement

Newsletter  

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευθυνση: Παπαδημητρίου 1, κεντρική πλατεία Αχαρνών

ΤΚ: 13671

Τηλ. επικοινωνίας - FAX : 2102400955

Email: acharnorama@gmail.com