April 18, 2019

«Η συνεχής δυνατότητα για μάθηση και εξέλιξη αλλά και η ασφάλεια που αισθάνομαι ότι η εργασία μου και η προσπάθειά που κάνω αναγνωρίζεται, είναι αυτό που κάνει για μένα την Coca-Cola Τρία Έψιλον να ξεχωρίζει», εξηγεί η Φιλίππα Τσιλίκα, Customer Marketing Specialist της Coca-Cola Τρία Έψιλον και «εκπρόσωπος» της Γενιάς Υ στην εταιρεία.

April 18, 2019

Τον Σταύρο Παπαγιαννόπουλο εξέλεξε ως μη εκτελεστικό αντιπρόεδρο η Attica Bank στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου.

April 18, 2019

Μία απόφαση που αναμένεται να προκαλέσει σημαντικές εξελίξεις σε βάρος των δανειοληπτών ελβετικού φράγκου, εξέδωσε η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου. Η δικαστική κρίση αναμένεται να συμπαρασύρει όλες τις υποθέσεις που βρίσκονται ενώπιον της Δικαιοσύνης, αφού αποτελεί νομολογία. 

April 18, 2019

Στην συνεργασία της Ellinair με την Aeroflot, προβλέπονται Interline Agreement, όπου οι δύο αεροπορικές εταιρίες, θα προσφέρουν μέσω των δικτύων πωλήσεών τους, εισιτήρια για τις πτήσεις τους καθώς και SPAAgreement, με βάση την οποία ο leader των ρωσικών αερομεταφορών, θα μεταφέρει τους επιβάτες του, εντός Ελλάδος, με πτήσεις της Ellinair, στα δρομολόγια Αθήνα- Θεσσαλονίκη, Αθήνα- Ηράκλειο, Αθήνα- Ρόδος, Αθήνα- Χανιά, Αθήνα- Σαντορίνη, Αθήνα- Κέρκυρα και Αθήνα- Μύκονος.

April 18, 2019

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών θα ισχύσει για το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα κατά την 19η και 22α Απριλίου 2019, σύμφωνα την Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

April 18, 2019

Παρά τις θετικές επιδόσεις των κύριων χρηματιστηριακών δεικτών και τη μείωση της μεταβλητότητας σε πολλές αγορές, οι συνεχιζόμενες γεωπολιτικές αβεβαιότητες και τα ζητήματα του διεθνούς εμπορίου εξακολουθούν να κάμπτουν τον ενθουσιασμό των επενδυτών, με αποτέλεσμα ο αριθμός των δημοσίων εγγραφών παγκοσμίως κατά τους πρώτους τρεις μήνες του 2019 να περιορισθεί στις 199 και τα αντληθέντα κεφάλαια στα 13,1 δισ. δολάρια διεθνώς.

April 18, 2019

Μπορεί η αγορά του «εθνικού φαγητού» να είναι άκρως ανταγωνιστική και κατακερματισμένη με δεκάδες χιλιάδες σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι επαγγελματίες του χώρου δεν έχουν την επιθυμία να συνασπιστούν και να επιβάλλουν αυξήσεις στην «πίτα γύρο». Μάλιστα, η τιμή που προτείνεται είναι τα 3 ευρώ και με ημερομηνία επιβολής την Πρωτομαγιά. Το ποιοι και αν θα ακολουθήσουν, είναι κάτι που προφανώς θα φανεί σε δύο εβδομάδες.

April 18, 2019

Σύμφωνα με έρευνα του ΙΕΛΚΑ το μέσο τυπικό καλάθι στις μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ υπολογίζεται στα 53,86 ευρώ έναντι 55,74 ευρώ το 2018 και παρουσιάζει μείωση 3%.

April 18, 2019

Ενώ η κυβέρνηση θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο στο να καταθέσει τη ρύθμιση των οφειλών για τα χρέη προς την εφορία –πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη δεν έχει υπάρξει συμφωνία επί του περιεχομένου της ρύθμισης με αποτέλεσμα αυτή να αναβάλλεται για μετά το Πάσχα- τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων δείχνουν συνεχή «εγκατάλειψη» των υφιστάμενων ρυθμίσεων. Τα νούμερα είναι απογοητευτικά: Από τα 104 δισ. ευρώ που είναι τα χρέη προς την εφορία «εισπράξιμα» θεωρούνται μόλις τα 8,48 δισ. ευρώ ενώ σε καθεστώς ρύθμισης είναι τα 3,7 δισ. ευρώ.

April 18, 2019

Αυξημένα κατά 65,8% εμφανίστηκαν τα κέρδη μετά από φόρους το 2018 της εταιρείας ΕΛ.ΤΕΧ. Άνεμος, ενώ πέντε νέα έργα συνολικής εγκατεστημένος ισχύος 195,6 MW βρίσκονται σήμερα υπό κατασκευή, με στόχο να έχουν όλα τεθεί σε λειτουργία μέχρι το τέλος του 2019.

Σελίδες

Advertisement

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευθυνση: Παπαδημητρίου 1, κεντρική πλατεία Αχαρνών

ΤΚ: 13671

Τηλ. επικοινωνίας - FAX : 2102400955

Email: acharnorama@gmail.com