April 25, 2018

Επενδυτικά fund αλλά και οι υφιστάμενοι μέτοχοι της Αττικής Οδού εμφανίζονται ως άμεσα ενδιαφερόμενοι για το 9,88% του αστικού αυτοκινητοδρόμου που εκποιεί η Τράπεζα Πειραιώς.
 

April 25, 2018

Η απεμπλοκή της αποκρατικοποίησης του ακινήτου που βρίσκεται στην Αφάντου βρέθηκαν στο επίκεντρο επαφών που είχε ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ Αρης Ξενόφος στη Ρόδο.
Πρόκειται για το ακίνητο στην Αφάντου, που η αξιοποίησή του έχει κολλήσει από την άνοιξη του 2015.

April 25, 2018

Στα ύψη είναι το ενδιαφέρον στην τηλεπικοινωνιακή αγορά αναφορικά με τη υπόθεση της Forthnet. Πληροφορίες θέλουν τις επόμενες ημέρες να υπάρξει ένδειξη για το ποιος ή ποιοι από τους φορείς που κατέθεσαν δεσμευτική προσφορά θα περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για την πώλησή της.
 

April 24, 2018

Ελλάδα «δείχνει» και φέτος η Thomas Cook για τις καλοκαιρινές διακοπές, ενας εκ των μεγαλύτερων tour operators στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με νέα μελέτη της βρετανικής εταιρείας η Ελλάδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση της λίστας με τους πέντε κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς.

April 24, 2018

Άνοιξε στο δικτυακό τόπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων η εφαρμογή για την πληρωμή φόρων και άλλων οφειλών με πλαστικό χρήμα - πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Για να πληρώσουν οι φορολογούμενοι θα πρέπει να εισέλθουν στο taxisnet (www.aade.gr) με τη χρήση των προσωπικών κωδικών που διαθέτουν και στη συνέχεια να κάνουν την επιλογή «προσωποποιημένη πληροφόρηση».

April 24, 2018

Για πρώτη φορά ο επικεφαλής της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου εμφανίζεται αισιόδοξος για την επένδυση στο Ελληνικό.

April 24, 2018

Σε 126,9 εκατ. ευρώ ανήλθε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της ΕΛΤΟΝ ΑΕΒΕ στη χρήση του 2017 έναντι 113,5 εκατ. ευρώ το 2016 σημειώνοντας αύξηση 11,81%.
Ο κύκλος εργασιών της μητρικής διαμορφώθηκε στα 79,25 εκατ. ευρώ από 74,20 εκατ. ευρώ το 2016, σημειώνοντας αύξηση κατά 6,81%.

April 24, 2018

                Αν μη τι άλλο, το υπουργείο Οικονομικών μας σπρώχνει στην κατεύθυνση των «καθαρών λύσεων». Το «φορολογικό διαζύγιο», ένα δικαίωμα που απέκτησε ο φορολογούμενος μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας κρύβει παγίδες καθώς ένας εκ των δύο συζύγων κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με τα τεκμήρια. Το πραγματικό διαζύγιο όμως, είναι... όλα τα λεφτά από φορολογικής απόψεως καθώς οι παντρεμένοι μπορούν να εμφανιστούν ως «ξεχωριστές οικονομικές μονάδες» και να αποκτήσουν πρόσβαση ακόμη και στα διάφορα επιδόματα που δίδονται με εισοδηματικά κριτήρια.

April 24, 2018

Τη δυνατότητα στους συζύγους να υποβάλουν ο καθένας χωριστά δήλωση φορολογίας εισοδήματος για τα ατομικά του εισοδήματα και συνακόλουθα να βεβαιώνεται χωριστά ο φόρος ή απαίτηση για επιστροφή φόρου θα δώσει από του χρόνου τελικά (στις φορολογικές δηλώσεις του 2019 για το αποκτηθέν εισόδημα του 2018) το υπουργείο Οικονομικών, εναρμονιζόμενο με την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (330/2018 Απόφαση του Β΄ Τμήματος).

April 24, 2018

 
Την άντληση τουλάχιστον 250 εκατ. ευρώ μέσω ομολογιακού δανείου εξετάζει η διοίκηση της Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ προκειμένου να χρηματοδοτήσει τις νέες επενδύσεις.
Κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης, η διοίκηση της επενδυτικής εταιρείας ανέφερε ότι «με δεδομένες και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται αυτή την περίοδο στην εγχώρια αγορά ακινήτων, η εταιρεία σκέφτεται να βγάλει ένα διεθνές ομολογιακό δάνειο, προκειμένου να προχωρήσει σε περαιτέρω επενδύσεις».

Σελίδες

Advertisement

Newsletter  

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευθυνση: Παπαδημητρίου 1, κεντρική πλατεία Αχαρνών

ΤΚ: 13671

Τηλ. επικοινωνίας - FAX : 2102400955

Email: acharnorama@gmail.com