October 21, 2018

Για την Κροατία, η γέφυρα την οποία κατασκευάζει κινεζική εταιρεία στην Αδριατική, προκειμένου να ενώσει και πάλι, μετά από χρόνια, το Ντουμπρόβνικ και τη Νότια Δαλματία με την υπόλοιπη χώρα, είναι ένα εθνικό σύμβολο. Για τις Βρυξέλλες, είναι ένα ακόμα δείγμα της προσπάθειας του Πεκίνου να αυξήσει τόσο την οικονομική όσο και την πολιτική επιρροή του στην Ευρώπη, ρίχνοντας χρήματα στις φτωχές αλλά και ιστορικά άστατες χώρες των Βαλκανίων.

October 21, 2018

Λίγο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο Folli η υφυπουργός Οικονομικών έδωσε άδεια επέκτασης στο κατάστημα των ΚΑΕ στο αεροδρόμιο της Καβάλας. Στις 22 Μαίου και ενώ είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο δόθηκε άδεια μετεγκατάστασης στο λιμένα Κέρκυρας ενώ στις 24 άδεια μετεγκατάστασης στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου.

October 21, 2018

Τελικά η IBG μετά από χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες περνά στο σχήμα των Βαρδινογιάννη-Τανισκίδη και όπως όλα δείχνουν θα αλλάξει σελίδα, παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στο εσωτερικό της από την συγκεκριμένη εξέλιξη.

October 21, 2018

Την πρόθεση του να «ελέγχει» την εκάστοτε διοίκηση της Πειραιώς την γνωρίζουμε. Οπότε η πληροφορία που μας ήρθε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν μας εξέπληξε ιδιαίτερα. Ο λόγος για τις συστάσεις του John Paulson προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Πειραιώς Χ. Μεγάλου.

October 20, 2018

Εισαγγελική παρέμβαση ετοιμάζεται για το θέμα της ΛΑΡΚΟ που κινδυνεύει με πτώχευση  όπως προβλέπει η   καταδικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τη μη συμμόρφωση με την άμεση ανάκτηση κρατικών ενισχύσεων ύψους 136 εκατ. ευρώ. από την Κομισιόν, με την ίδια αδιαφορία η κυβέρνηση αντιμετωπίζει και το Αμύνταιο.
 

October 20, 2018

Την ανάσα τους κρατάνε 4.000.000 Έλληνες, που χρωστάνε στην εφορία περί τα 182 δις ευρώ, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα κριθεί το αν υπάρχει σανίδα σωτηρίας ή αν θα πνιγούν στα χρέη τους. Αν λάβει, δε, κανείς υπόψιν ότι λίγο ως πολύ οι ίδιοι άνθρωποι χρωστάνε περί τα 35 δις στα ασφαλιστικά ταμεία κι άλλα 88 δις στις τράπεζες, η ωρολογιακή βόμβα που θα σκάσει, αν δεν βρεθεί λύση, θα είναι τρομακτικής ισχύος. Στην πραγματικότητα θα ισοπεδώσει ό,τι έχει απομείνει όρθιο στην ελληνική οικονομία.
 

October 20, 2018

Οι πληροφορίες ήταν πολύ συγκεκριμένες και ανέφεραν ότι στις αρχές του 2019 θα μας επισκέπτονταν ο Μάριο Ντράγκι και ότι το ταξίδι του ετοιμάζεται με απόλυτη μυστικότητα.

October 20, 2018

Σκληρό παζάρι για τους όρους της προκήρυξης για την άδεια καζίνου στο Ελληνικό γίνεται από τους υποψήφιους επενδυτές τόσο με την Επιτροπή Παιγνίων όσο και τη Lamda,  ενώ η δημοσίευση  της προκήρυξης, που φαίνεται πως καθυστερεί,  θα βγει τελικά το Νοέμβριο.

October 19, 2018

Ο εφιάλτης της ανεργίας αυξάνει την κινητοποίηση της κυβέρνησης, η εισέρχεται στον τελευταίο χρόνο της θητείας της και κατ’ επέκταση σε μακρά προεκλογική περίοδο, αφού οι εκλογές μπορούν να προκηρυχθούν ανά πάσα στιγμή. Κεντρική επιδίωξη της κυβέρνησης είναι η αποκλιμάκωση των ποσοστών της ανεργίας, έτσι ώστε να περιοριστούν και να σταθεροποιηθούν κάτω από το 20% έως το τέλος του 2018.
 

October 19, 2018

Το «πράσινο φως» για κρατική χρηματοδότηση ύψους 306 εκατ. ευρώ στο έργο τoυ Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας- E65 έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σελίδες

Advertisement

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευθυνση: Παπαδημητρίου 1, κεντρική πλατεία Αχαρνών

ΤΚ: 13671

Τηλ. επικοινωνίας - FAX : 2102400955

Email: acharnorama@gmail.com