January 22, 2017

Το Εποπτικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε., το οποίο ορίστηκε στις 10 Οκτωβρίου 2016 από το Υπουργείο Οικονομικών με τη σύμφωνη γνώμη των Ευρωπαϊκών Θεσμών, ξεκίνησε άμεσα την διαδικασία επιλογής των μελών τού Διοικητικού Συμβουλίου.

January 22, 2017

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε χθες το πρώτο του εκτελεστικό διάταγμα στο Οβάλ Γραφείο λίγο μετά την λήξη της παρέλασης ορκωμοσίας, δίνοντας εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες για την μείωση των κανονιστικών επιβαρύνσεων που συνδέονται με το Obamacare, καθώς το Αμερικανικό Κογκρέσο καθορίζει την διαδικασία που θα καταργήσει και θα αντικαταστήσει το πρόγραμμα ασφαλιστικής κάλυψης και υγειονομικής περίθαλψης του τέως Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

January 22, 2017

Βενζίνη, πετρέλαιο και αέριο κίνησης έβαλαν φωτιά στους προϋπολογισμούς των ιδιοκτητών αυτοκινήτων για άλλη μία φορά. Η αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης από την 1η Ιανουαρίου έκανε το κάθε χιλιόμετρο πιο ...αλμυρό.

January 22, 2017

Την 1η Φεβρουαρίου δικάζεται η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 106β της Π&Ρ ΔΑΒΑΡΗΣ, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, προκειμένου να σφραγιστεί η συμφωνία εξυγίανσης , που προβλέπει την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών των HYUNDAI HELLAS Π&Ρ Δάβαρη ABEE (εισαγωγέας διανομέας Hyundai) και Autodeal Π&Ρ Δάβαρη ABEE (εισαγωγέας διανομέας KIA) από την εταιρία DERASCO (συμφερόντων Θ. Βασιλάκη) μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

January 22, 2017

Η εβδομάδα αυτή δεν είναι η καλύτερη δυνατή για την Qualcomm. Πριν από λίγες μέρες η FTC υπέβαλε μήνυση κατά της Qualcomm για επιβολή μονοπωλιακής πολιτικής, αναγκάζοντας ην Apple να χρησιμοποιεί μόνο δικά της LTE chips.

January 22, 2017

Είναι δυνατόν ο ίδιος φορολογούμενος να αντιμετωπίζεται ως «μισθωτός» από την εφορία και ως «ελεύθερος επαγγελματίας» από το ασφαλιστικό ταμείο;

January 22, 2017

Περικοπές και καταργήσεις επιδομάτων, συγχωνεύσεις και καταργήσεις μισθολογικών κατηγοριών και ειδικοτήτων, διπλή «ταχύτητα» μεταξύ υπηρετούντων και νέων, προβλέπει ο σχεδιασμός του υπουργείου Οικονομικών για τους δημόσιους λειτουργούς που περιλαμβάνονται στα Ειδικά Μισθολόγια, τον οποίο αποκαλύπτει σήμερα το «mp», με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη έχουν εκδηλωθεί έντονες αντιδράσεις από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καθώς για πολλοστή φορά θα εμφανιστεί ανακόλουθο έναντι των δεσμεύσεών του στους ένστολους.

January 22, 2017

Αν και οι επίσημες εκτιμήσεις των κυβερνητικών στελεχών έκαναν λόγω για «κλείσιμο» της δεύτερης αξιολόγησης εντός του 2016 και ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας γύρω στο Μάρτιο του 2017, δυστυχώς τα μηνύματα που έρχονται από την Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες μόνο αισιόδοξα δεν είναι.

January 22, 2017

Τον Αρτέμη Σώρρα θυμούνται ακόμη στην Εθνική Τράπεζα όταν πριν χρόνια , το Φθινόπωρο του 2012 συγκεκριμένα, προσπαθούσε να πουλήσει τα «χρυσά ομόλογα» της πάλαι ποτέ Τράπεζας Ανατολής.

January 22, 2017

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η έναρξη καταγραφής των ανέργων που θα ενταχθούν στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας 274 δήμων.

Σελίδες

Advertisement

Newsletter  

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευθυνση: Παπαδημητρίου 1, κεντρική πλατεία Αχαρνών

ΤΚ: 13671

Τηλ. επικοινωνίας - FAX : 2102400955

Email: acharnorama@gmail.com